Sjov underholdning til konfirmation

Book sjov underholdning til konfirmation

Sjov underholdning til konfirmation

Freestyle rap er en imponerende underholdningsform som er sjov underholdning til konfirmation. Vi laver en moderne version af den traditionelle konfirmations sang, over musik som konfirmanden kan relatere til.

Freestyle rap der indrager publikum

Vi ved ikke hvad vi skal rappe inden vi går på scenen. Det er konfirmanden og gæsterne som vælger hvad vi rapper om, ved at give emner som vi rapper om. I kan forvente et nærværende, energisk og personligt showformat. 

Personlig underholdning

Inden vi ankommer til showet, har vi modtaget informationer om konfirmanden. Dette gør showet meget personligt, da vi nævner ting som normalt nævnes i den skrevne sang.

Surprise

Vores show er personligt og inddragende underholdning. Vi har brugt mange år på at udvikle et gennemført show, med en afsluttende surprise som får konfirmanden op af stolen.

Skal vi kontakte dig?

Sjov underholdning til konfirmation med freestyle rap

Vi er klar til at give konfirmanden en oplevelse for livet. I sender os en kladde information om konfirmanden, så laver vi det om til et stort rap show. Vi tager højde for at omstændighederne er lidt anderledes. Vi er opmærksomme på sikkerhed, og hvis man booker os kan i altid udsætte showet. Husk at book os i god tid, da konfirmationerne ligger i samme periode har vi nemlig mange shows på de klassiske fest datoer.

Det siger vores kunder

Spørgsmål om sjov underholdning til konfirmation

Prisen på comedy rap til konfirmation afhænger af jeres ønsker, kontakt os og så laver vi et tilbud til jer. I er velkommende til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Comedy rap er en blanding af imponerende freestyle rap og comedy. Festlig musikalsk underlægnings musik, og et show med fokus på den gode stemning. Vi har et godt indtryk af hvad man leder efter i forhold til konfirmationsunderholdning:

1. Underholdningen skal være personlig:

Når man booker underholdning til en konfirmand, er det ofte fordi man er en i nærmeste familie med konfirmanden. Derfor har vi fokus på at inddrage personlige historier, som man typisk ser i den klassiske konfirmationssang. 

2. Det skal være underholdning som konfirmanden synes er sejt:

Freestyle rap er moderne underholdning som matcher konfirmandens musiksmag. Når konfirmanden hører musik sammen med vennerne, er det ofte rap de hører. Den tendens ser vi også i radioen, hvor genren fylder mere og mere. 

3. Det skal være underholdende for alle gæsterne.

Vores show er underholdende for alle aldersgrupper, og tager en snak med jer om humoren, hvis i har særlige ønsker. Fordelen ved freestyle rap underholdning er, at det stadigvæk er nyt for mange. Det spørgsmål vi ofte får er hvordan kan i tænke så hurtigt. I vil nok opleve at det er det helt store samtale emne efter et show med os.

Om os

Vi hedder Lasse og Christian, og når vi går på scenen er vi LP og MC Caffe. Vi har udøvet freestyle rap sammen i over 15 år, og optrådt til diverse arrangementer for private, virksomheder og det offentlige. Udover at vi har dyrket comedy rappen i mange år, så er vi også bedste venner. Vores show bære præg af at vi kender hinanden så godt, og det giver showet et ekstra lag af sjove elementer. 

morsom underholdning til fest
Tlf: (+45) 60 21 34 80
Email: info@lpcaffe.dk

Book sjov underholdning til konfirmation

Tlf. 60213480
Email: info@lpcaffe.dk