Underholdning for unge med Freestyle rap

Kontakt og gerne for spørgsmål

freestyle rap underholdning for unge og worksop på skoler

Underhold for unge

Underholdning for unge på skoler, offentlige fester, show hos foreninger, efterskoler og højskoler.

freestyle rap videohilsen live eller optaget og underholdning for unge

Online rap underholdning for unge

Unik og moderne rap underholdning over teams. De unge er i fokus, og er med til at lave deres egen rap sang.

Rap Workshop som læring og underholdning for unge

Super inddragende og moderne rap workshop, som giver de unge en unik oplevelse. De lærende elementer i form af improvisation, rim, rytme, brainstorm pakkes ind i en fed oplevelse. Vi høre ofte om at denne oplevelsesform omfavner alle eleverne og er det helt store samtale emne lang tid efter workshoppen. Eleverne kommer ud af deres comfort zone og for indblik i diciplinen freestyle rap.

rap workshop med skole - underholdning for unge der lære at rappe
Tlf: (+45) 60 21 34 80
Email: info@lpcaffe.dk

Book sjov underholdning for unge

Tlf. 60213480
Email: info@lpcaffe.dk

Book sjov underholdnde rap

Freestyle rap

Freestyle rap er en imponerende underholdningsform. Vi rapper over moderne beats og tilpasser humoren til det enkelte event.

Freestyle rap der indrager publikum

Vi ved ikke hvad vi skal rappe inden vi går på scenen. Det er de unge som vælger hvad vi rapper om, ved at give emner som vi rapper udfra. 

Sjov underholdning for unge konfirmander med freestyle rap

Vi er klar til at give konfirmanden en oplevelse for livet. I sender os en kladde information om konfirmanden, så laver vi det om til et stort rap show. Vi tager højde for at omstændighederne er lidt anderledes. Vi er opmærksomme på sikkerhed, og hvis man booker os kan i altid udsætte showet. Husk at book os i god tid, da konfirmationerne ligger i samme periode har vi nemlig mange shows på de klassiske fest datoer.

Skal vi kontakte dig?

Det siger vores kunder

Spørgsmål til Freestyle rap underholdning til unge

Vi tilbyder freestyle rap underholdning og workshop. Der er derfor gode muligheder for, at lave en løsning som passer jer. Vi kan kører et bestemt tema i har arbejdet med, give et lynkursus i hvordan man rapper eller lave en workshop. 

Freestyle rap underholdning er meget moderne. I dag er rap en af de oftes spillede genre i radioen. Det er også noget de unge høre på Tik Tok og Youtube. Der er mange unge som lytter til rap når de er sammen med vennerne, spiller computer eller dyrker sport. Derudover er det vores indtryk at de unge synes det er sejt. Når de har haft rap underholdning eller en workshop, er det noget de fortæller til deres familie og venner.