Underholdning til konfirmation

Book Danmarks bedste konfirmations show !

Underholdning til konfirmation med freestylerap - Konfirmations underholdning til konfirmanden

Freestyle rap er en imponerende underholdningsform som er sjov underholdning til konfirmation. Vi laver en moderne version af den traditionelle konfirmations sang, over musik som konfirmanden kan relatere til. Musikken får gæster i alle aldersgrupper op af stolene, og det supplerer vi med vores energi og evne til at inddrage publikum. Showet vil være personligt og centreret om konfirmanden, derfor er et freestyle rap show fra os perfekt konfirmations underholdning til konfirmanden.

Vi ved en del om konfirmanden inden vi går på scenen, men ikke hvad vi præcist skal rappe. Det er konfirmanden og gæsterne som bestemmer showets gang, ved at give emner som vi freestyle rapper om. I kan forvente et nærværende, energisk og personligt show som inddrager publikum i alle aldersgrupper. I showet vil konfirmanden og gæsterne også få spørgsmål som bestemmer showets gang, og vi laver et omkvæd som alle gæsterne skal synge med på. 

Tilpasset konfirmations underholdning

Udover inddragelsen af jeres gæster, så tilpasser vi konfirmations underholdningen til konfirmanden og gæsterne. Vi tager en vurdering af sprogbrug, samt om vi kører over eller under bæltestedet – så alle får en god og sjov oplevelse. Vi har 17 års erfaringer med konfirmations underholdning, og underholder +30 konfirmander hvert år – så i er i trygge hænder hvis I booker os. Husk at book os i god tid, især hvis festen afholdes på de attraktive konfirmationsdatoer i maj.

Inden vi ankommer til showet, har vi modtaget informationer om konfirmanden. Vi nævner de historier, bedrifter, bommerter, drømme og råd som normalt nævnes i en traditionel konfirmationssang – hvilket gør showet super personligt og unikt. Konfirmanden og gæsterne bliver løbende præsenteret for gode minder, når de nævnes i showet. I slutningen af vores show fortæller vi at du/I har booket os – fordi du/I holder af konfirmanden og gerne vil give ham/hende en mindeværdig oplevelse.

Konfirmanden får et par ord med på vejen

Her kan vi også sige et par ord til konfirmanden, hvis der er noget du/I gerne vil have os til at sige. Det kan være et godt råd som: ”Husk at vær dig selv og følg dine drømme – din familie vil altid støtte dig”. Det kunne også være et mere humoristisk råd som: ”Husk nu at hvis du ikke ved hvad du skal bruge dine konfirmations penge på, så skal mor og far nok hjælpe dig”.  Herefter afsluttes showet med et gruppebillede, så konfirmanden får et billede fra den store dag sammen med familien og vennererne. 

Vi har optrådt til over 400 konfirmationer

Konfirmations underholdning

Vi har brugt mange år på at udvikle et gennemført konfirmations underholdning, og derfor er vores konfirmations show gennemtænkt fra start til slut. Derfor har vi også en surprise med i showet! Her er en lille oversigt over vores konfirmations underholdning til konfirmanden:

Konfirmations showet

  1. Vi siger tillykke til konfirmanden og præsenterer os selv
  2. Vi sætter udstyr op imens konfirmanden og gæsterne skriver emner
  3. Showet starter med fokus på konfirmanden med rap ud fra de oplysninger som vi har modtaget på forhånd.
  4. Vi kører videre med freestyle rap om konfirmanden og gæsternes emner, og alle er med til at skabe en rap historie
  5. SURPRISE
  6. Rap om konfirmandens imens gæsterne synger omkvædet – der er fokus på konfirmanden og den gode stemning.
  7. Fællesfoto

Det er vigtigt for os at give konfirmanden en oplevelse for livet, samt at gæsterne får en ekstaordinært show. Efter vores optrædner får vi tit spærgsmål som: ”Hvordan kan i tænke så hurtigt” og ”Det er det bedste underholdning som jeg har oplevet” og det er vi glade for. Hør hvad andre har udtalt om vores freestyle rap underholdning til konfirmation:

Skal vi kontakte dig?

Hør hvad andre siger om vores konfirmationsshow?

  • Show 15-30 minutter (Alt efter ønske).
  • Vi skal blot bruge strøm og et bord.
  • Inden show sender vi en informations skabelon som du/I udfylder, den skal max være en A4 side.

Hvis du har spørgsmål til vores konfirmations underholdning til konfirmand eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os på info@lpcaffe.dk eller tlf. 60213480 

Spørgsmål om konfirmations underholdning til konfirmand

Prisen på comedy rap til konfirmation afhænger af dit ønske og lokation, du er velkommende til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Comedy rap er en blanding af imponerende freestyle rap og comedy. Festlig musikalsk underlægnings musik, og et show med fokus på den gode stemning. Vi har et godt indtryk af hvad man leder efter i forhold til konfirmationsunderholdning:

1. Underholdningen skal være personlig:

Når man booker konfirmations underholdning til konfirmanden, er det ofte fordi man er en i nærmeste familie med konfirmanden. Derfor har vi fokus på at inddrage personlige historier, som man typisk ser i den klassiske konfirmationssang. 

2. Det skal være underholdning som konfirmanden synes er sejt:

Freestyle rap er moderne underholdning som matcher konfirmandens musiksmag. Når konfirmanden hører musik sammen med vennerne, er det ofte rap de hører. Den tendens ser vi også i radioen, hvor genren fylder mere og mere. 

3. Konfirmations underholdningen skal være til konfirmanden og gæsterne

Vores show er underholdende for alle aldersgrupper, og tager en snak med jer om humoren, hvis i har særlige ønsker. Fordelen ved freestyle rap underholdning er, at det stadigvæk er nyt for mange. Det spørgsmål vi ofte får er hvordan kan i tænke så hurtigt. I vil nok opleve at det er det helt store samtale emne efter et show med os.

Om os

Vi hedder Lasse og Christian, og når vi går på scenen er vi LP og MC Caffe. Vi har udøvet freestyle rap sammen i over 17 år, og optrådt til diverse arrangementer for private, virksomheder og det offentlige. Udover at vi har dyrket comedy rappen i mange år, så er vi også bedste venner. Vores show bære præg af at vi kender hinanden så godt, og det giver konfirmations showet et ekstra lag af sjove elementer. 

morsom underholdning til fest

Vi laver et inddragende konfirmationsshow med freestyle rap

Vi er klar til at give konfirmanden en oplevelse for livet. I sender os en kladde information om konfirmanden, så laver vi det om til et stort rap show. Husk at book os i god tid, da konfirmationerne ligger i samme periode har vi nemlig mange shows på de klassiske fest datoer. Lad os komme forbi jeres fest og lave konfirmations underholdning til konfirmanden.

Tlf: (+45) 60 21 34 80
Email: info@lpcaffe.dk

Book sjov underholdning til konfirmation

Tlf. 60213480
Email: info@lpcaffe.dk
Husk at book vores konfirmationsshow i god tid!
Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.