Morsom underholdning til fest

morsom underholdning til fest

Vi er klar til at besvare dit spørgsmål

Morsom underholdning til fest med freestyle rap

morsom underholdning til fest

Comedy rap for private

Morsom underholdning til fest , fødselsdag, konfirmation, bryllup, bryllupsdag, tøseaften, polterabend, drengeaftnen, eller vejfesten.

morsom underholdning til fest i virksomhed

Comedy rap for virksomhed

Sjov underholdning til arrangement i virksomheden, julefrokosten eller book sjov underholdning til at løsne stemningen efter en lang dag med kursus.

freestyle rap underholdning for unge og worksop på skoler

Comedy rap for offentlig instanser

Perfekt underholdning til fest i byen, indvielser, offentlige fester, underholdning af elever i byens skoler eller show hos foreninger og spillesteder.

freestyle rap videohilsen live eller optaget og underholdning for unge

Comedy rap videohilsen

Unik og moderne video rap til fødselaren eller konfirmanden. Vælg en live eller optaget rap hilsen med fokus på dagens hovedperson.

Skal vi kontakte dig?

Book morsom underholdning til fest i virksomheden eller til et privat event

Vi er klar til at levere et show til jeres event, uanset om festen i familien består af forskellige generationer. Vi kan stå for firmaets underholdning hvis ansatte ønsker et afdæmpet show eller hvis i søger underholdning, som skal helt under bæltestedet. Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at book morsom underholdning til din fest.

Eksempler på morsom underholdning til fest med comedy rap

Sjov underholdning til fest

Når vi skal underholde med freestyle rap til en fest, tilpasser vi formålet med festen. Nogengange ønsker vores kunder at den får max gas. Andre gange vil de have det lidt mere personligt. Udover selve måden vi sætter showet sammen på vil vi her også tage højde for musikken. Vi sørge for at rappe festen i gang, som en dj der kender jeres liste med nostalgiske party tracks. Alt efter jeres ønske har vi fokus på festen, en person til festen eller flere af deltagerne.

 

Festligt indslag til fødselsdag

Fødselaren er i fokus. Fødselsdags rappen vil omhandle fødselaren, kælenavne, sjove historier, interesser og meget mere. Humoren vil justeres efter gæsternes smertegrænse, og temaerne vil omhandle fødselaren. Hvis det fx er en 12 årig dreng der fejres, vil vi fx komme ind på interesser som Fortnight, Fifa, sportsgrene osv. Gæsterne har stor indflydelse på showets indhold.

Sjov underholdning til konfirmation

Det er vigtigt at skrue op for det personlige, når vi optræder til en konfirmation. Vores show har fokus på at sætte konfirmanden i centrum. Det er en super moderne udgave af den ellers gamle tradition. Konfirmanden skal have en hjemmelavet sang. Til vores show forgår det ikke over ‘Jeg ved en lærkerede”, ‘Den lille frække Frederik’ eller ‘I en kælder sort som kul’. Vi sørger for moderne musik som konfirmanden kan relatere til.

Personlig og festlig underholdning til bryllup

Når vi optræder til et bryllup vil brudeparret være i fokus. Ellers kan bruden eller gommen booket os, som et ekstra krydderi til talen. Uanset hvad har vi et fokus på at få sat gang i festen. Vi sørge for at alle aldersgrupper peaker inden vi forlader kærlighedsfesten. Brug os eventuelt som et festligt krydderi imellem talerne eller til at sparke festen i gang, når i forlader bordene og baren åbner. 

Skal humoren under bæltestedet ?

Under bæltestedet til tøseaften, drengeaften eller polterabend

Til disse arrangementer skruer vi op for de frække ord, spydige punchlines. Vi tager humoren derned hvor bæltestedet rammer jorden, og nej vi er ikke strippere. Der er måske en af vennerne som fortjener at blive ristet? Har i en veninde, som i vil se blive rød i hovedet. Selvfølgelig tilpasser vi det efter jeres ønsker, så hvis det skal være mere nede på jorden, så laver vi sådan et show.

Comedy rap til den vilde julefrokost - fyld glasset op og så tager vi en fællesskål

Vi er klar med sjovunderholdning til jeres fest, og sørger for i lige får et par ekstra snaps. Giv os lidt sjove historier om de tilstedeværende. Så sørger vi for at det bliver en fest i aldrig glemmer – eller det gør i nok. Vi sørger for gæsterne er med til at skabe showet. Vi giver den gas med fede punchlines der matcher den danske drukkultur og sætter gang i jeres fest.

Eksempler på morsom underholdning til fest og events for virksomhed og offentlig instans

morsom underholdning til fest

Sjov underholdning for virksomhed til fest eller krydderi på en arbejdsdag

Vi er klar til at levere underholdningen til jeres firma arrangement. Om i er en lille virksomhed med få ansatte, eller et kæmpe firma som afholder firmafester med over 1000 ansatte, så skræddersyer vi en løsning til jer. Udover at lave underholdning til fest, har vi erfaret at vores underholdning passer godt ind til arrangementer, hvor en virksomheds ansatte har skulle lære en masse. Her kan vi komme ind og give en underholdene pause. 

Eksempel på underholdning for en virksomhed

En større virksomhed som havde en lang dag med kursus. Den festansvarlige for virksomheden ville gerne have en naturlig overgang fra det læring til fest. Vi lavede et freestyle evaluerende rap show af dagen med vigtige pointer. Herefter skuede vi op for underholdningen ved at rappe om sjove episoder fra dagen og emner fra gæsterne. Musikken blev gradvis mere festlig, dette gav en god overgang. Du kan også se mere om vores teambuilding løsning, hvis i ønsker en fed dag i virksomheden frem for underholdning.

Underholdning i samarbejde med offentlig instans

Freestyle rap er en underholdningsform kan  give unge mennesker en oplevelse, og være med til at inspirere dem til en sund hobby med ordleg. Af erfaringer ved vi at freestyle rap har evnen til at øge selvtilliden Det kan forbedre hurtig tænkningen og forstærke evnen til at tale foran en forsamling. Vi tilføjer historier om hvad det har gjort for vores liv, samt tips til hvordan man starter. Dette bliver pakket ind i et super sjovt freestyle show, hvor de unge er med til at bestemme emnerne.

Lad os tilpasse et show til de unge

Det er muligt at tilpasse showet, og hvis man ønsker en mere lærende tilgang kan vi skrue op for procentdelen af det lærende. Leder du efter mere lærende indhold kan vi henvise til vores rap workshops, eller fokusere 100% på underholdningen, som fx kan være med til at give en fed oplevelse til corona trætte elever. En rap workshop har en anden interessant indvirkning på de unge, nemlig at aktivere elever som normalt ikke er aktive. Det har vi ofte hørt når vi har evalueret med lærer og skoleledere. 

Comedy rap videohilsen som sendes live eller som optaget video

Forstil dig at du fejre fødselsdag for en du holder af, og som en ekstra gave beder fødselaren tænde computeren. Her går vi på live og laver en fødselsdags rap til fødselaren ud fra oplysninger som vi har fået om personen. Herefter rapper vi om emner som fødselaren bestemmer, og giver personen en god start på dagen. 

Eksempler på hvornår man benytte en comedy rap videohilsen

Dette kunne også være en konfirmation, bryllupsdag eller en helt anden begivenhed, hvor man ønsker at give en unik oplevelse. En videohilsen kan også bruges hvis chefen eller en ven skal have en rister, så kan vi sende live eller optage en video, som i kan sætte op på et lærred til festen. Vi synes det giver den bedste effekt at vi optræder foran folk, men hvis man ønsker at give en alternativ oplevelse eller hvis tiderne ikke tillader det, er videohilsen et super valg.

Spørgsmål om freestyle rap underholdning til fest

Kontakt os gerne hvis du har andre spørgsmål

Comedy rap er en underholde form for freestyle rap, men fokus på at inkludere publikum og skabe god stemning. Showet består af freestyle rap, og da vi ikke på forhånd ved hvad vi skal rappe om, er publikum i centrum og medskaber af oplevelsen. Der findes mange forskellige tilgange til et freestyle rap show, som du sikkert også har kunne fornemme hvis du har kigget lidt på siden, men et kendetegn som der altid er med comedy rap er at vi skal have det sjovt sammen med puplikum.

Comedy rap er en unik underholdningsform som flere og flere kender til, men som knap så mange har oplevet live. Showet vi kan levere er ekstra unikt da vi, LP og MC Caffe/Lasse og Christian, har gjort det i 15 år sammen og er bedste venner, for at publikum skal have det sjovt er det også vigtigt at vi har det sjovt – og det har vi!

Detaljer om freestyle rap show

Ofte har showet en vigtig person som er festens midtpunkt, og det er her vores fokus starter. Derefter forsættes der med emner fra gæsterne, en kompliceret rap leg, surprice og så slutter showet hvor det hele startede, nemlig med fokus på festens midtpunkt og den gode stemning. Vi ser det som en kæmpe fordel at være to freestyle rappere som kender hinanden så godt, og det synes vi også resulterer i et mere dynamisk og varierende showformat.

Vi har optrådt til diverse arrangementer og har derfor stor erfaring med at tilpasse os målgruppen. Et godt eksempel på dette er at vi har optrådt til utallige konfirmationer, og her er alle aldersgrupper repræsenteret samt det at ingen familier er ens. Det betyder at der vil være forskel på et show til en konfirmation eller underholdningen til en julefrokost, medmindre kunden ønsker det anderledes.

Book freestyle rap som morsom underholdning til fest

Tlf. 60213480
Email: info@lpcaffe.dk