Underholdning til julefrokost

Book sjov underholdning til julefrokost

Sjov underholdning til julefrokost

Comedy freestyle rap er en blanding af stemningsfuldt musik, inddragende humor og imponerende evner med ord. Gæsterne kommer i feststemning og får en unik oplevelse og et ekstra samtaleemne til og efter festen.

Freestyle rap der indrager publikum

Vores shows bliver formet i samarbejde med vores publikum, da det er publikum som bestemmer emnerne. Derudover har vi modtaget lidt information om de ansatte/gæsterne, som selskabet kan relatere til.

Personlig underholdning

Der kan være en bestemt person, en dagsorden, virksomhedens historie eller et konkret emne som skal have fokus. Her inddrager vi det i vores show, sådan så budskabet kommer ud på festlig vis.

Surprise

Udover et skræddersyet freestyle comedy rap show, vil der forekomme overraskende elementer. Dette kan i vælge at være med til at beslutte, hvis i fx har et ønske, ellers kan I lade os overraske jer.

Spørgsmål om underholdning til julefrokost

Prisen på et show til en julefrokost afhænger af lokation, showets længde, forberedelsen, konferencier opgaver eller andre ønsker. Ring gerne på 60213480 eller skriv en mail til info@lpcaffe.dk – så vender vi retur med et uforpligtende tilbud på underholdning til jeres julefrokost.

Comedy rap er en blanding af imponerende freestyle rap og comedy. Dette leverer til publikum over festligt underlignings musik. 

I bestemmer om det skal være under bæltestedet eller mere formelt

Vi har optrådt til diverse arrangementer, og vi er vant til at tilpasse vores show til vores publikum. Det betyder at vi er opmærksomme på, hvad vi kan og ikke kan sige, samt hvad som fungerer til netop jeres fest.

 

 

 

 

 

morsom underholdning til fest
Tlf: (+45) 60 21 34 80
Email: info@lpcaffe.dk

Book sjov underholdning til julefrokost

Tlf. 60213480
Email: info@lpcaffe.dk